آرشیو خرداد ماه 1399

انوا هاست اختصاصي و اشتراكي

گوگل تا آخر سال به دوركاري ادامه ميدهد

شيوع كرونا باعث شد بسياري از شركت‌ها مانند گوگل تصميم به دوركاري كاركنان خود بگيرند. حالا مديرعامل گوگل و آلفابت، «ساندار پيچاي» يك ديد كلي از برنامه اين شركت براي بازگشت برخي كاركنان به سر كار ارائه كرده است.

گوگل از تاريخ ۱۶ تير ماه برخي از دفاتر خود در شهرهاي مختلف را بازگشايي خواهد كرد و امكان بازگشت شمار كمي از كارمندان كه نياز به محل كار فيزيكي دارند را فراهم مي‌كند. اين شركت تصميم گرفته كاركنان به صورت چرخشي در دفاتر حضور داشته باشند كه اين ايده باعث مي‌شود تنها ۱۰ درصد از فضا اشغال شود.

در صورتي كه اين ايده با موفقيت روبه‌رو شود، گوگل اين ميزان را در شهريور ماه به ۳۰ درصد افزايش مي‌دهد. به گفته پيچاي، اين اقدام حضور بيشتر كاركنان در دفاتر را در پي خواهد داشت، البته همچنان اولويت با افرادي خواهد بود كه نياز به حضور در محل كار فيزيكي دارند.

توييتر و فيسبوك امكان دوركاري دائمي را براي كاركنان خود فراهم كرده‌اند، اما مديرعامل گوگل در بيانيه خود به صورت مستقيم به اين موضوع اشاره‌اي نداشته و كاركنان علاقه‌مند به جابجايي را تشويق كرده كه با مديران خود صحبت كنند و دستورالعمل‌هاي مربوط به ماليات و پوشش خدمات بهداشتي را مورد بررسي قرار دهند.

پيچاي در بيانيه خود پيش‌بيني كرده كه گوگل در آينده انعطاف‌پذيري و انتخاب‌هاي بيشتري براي نحوه انجام كارها درنظر مي‌گيرد. مديرعامل اين شركت اعلام كرده:

«دفاتر ما به گونه‌اي طراحي شده‌اند كه امكان همكاري و اجتماع را فراهم مي‌كنند، در حقيقت برخي از بزرگترين نوآوري‌هاي ما نتيجه ملاقات‌ها در دفتر بود و مسلما بسياري از ما نمي‌خواهيم آن را از دست دهيم. در عين حال، ما با كارهاي تقسيم شده ميان كاركنان آشنايي خوبي داريم چرا كه گوگل دفاتر زيادي در سراسر جهان دارد و پذيراي درس‌هايي هستيم كه در اين دوران ياد مي‌گيريم.»

پيچاي انتظار دارد كه بخش بزرگي از كاركنان گوگل در سال جاري ميلادي همچنان دوركار باقي بمانند و بيشتر وظايف خود را از خانه انجام دهند. اين شركت براي بهبود وضعيت كاركنان در خانه و كمك به آن‌ها، ۱۰۰۰ دلار هزينه براي خريد وسايل و تجهيزات اداري اختصاص داده است. در نهايت پيچاي خبر از اين داده كه فضاي فيزيكي دفاتر نسبت به گذشته متفاوت خواهد بود و اين شركت براي جلوگيري از شيوع ويروس كرونا، اقدامات احتياطي لازم را مدنظر قرار مي‌دهد.

منبع

راهنماي انتخاب نام دامنه

ما در‌اين مقاله عملكرد داريم تا در مورد گزينش اسم دامنه مطلوب و ثبت دامنه به شمارا امداد كنيم :

1 . خلق كننده باشيد و نامي پيدا نمائيد كه تابحال كسي آن را ثبت نكرده باشد.
براي تعيين اسم دامنه نبايد شتاب نماييد . مقداري خلاقيت به خرج بدهيد و زمان بيشتري براي آن بگذاريد . نامهايي كه به ذهنتان مي‌رسد را يادداشت فرماييد و بعد از آن به بررسي آن ها بپردازيد .

2 . دامنه هاي رقبايتان را ملاحظه كنيد و ايده بگيريد
شما مي‌توانيد با كاوش در وب و بازديد دامنه هاي رقبايتان ايده هاي نيكي براي تعيين نام دامنه مطلوب بگيريد .

يك‌سري اصول كليدي و صد اما دوچندان اضطراري در ضوابط تعيين اسم وبسايت و سهولت در به خاطر سپردن نام وب سايت براي ساير افراد و در غايت ارتقاء تماشا و رونق كسب و عمل شما موجود است كه آن را به گويش بي آلايش براي شما تشريح مي كنيم .

3 . گزينش اسم دامنه كوتاه حساس است
نامي كه به راحتي در ذهن ديگرافراد ثبت ميشود , نيازمند اين است كه كوتاه باشد ;
4 . تلفظ راحت اسم دامنه
به تفكر تعيين نام دامنه اي باشيد كه تلفظ آن ها راحت و آشكار صورت مي پذيرد ; حتي نامهايي كه بخاطر عدم سهولت در تلفظ از ياد ها هم تميز گرديده اند .

5 . املاي معمولي اسم دامنه
به دليل وجود عدم توافقات بر راز نوشتار لغت ها , نيز در گويش پارسي و نيز در گويش انگليسي , ترجيحاً در‌صورتي‌كه در اسم تارنما خويش از آن به كار گيري ننماييم , خوبتر است .


متأسفانه در لهجه انگليسي نيز با اين خلل مواجه هستيم و براي سهولت و آساني اسم وبسايت مي بايست از كلماتي كه در آن Th مصرف شده شده‌است يا اين كه به e ختم شده‌است , دوري كنيم .

در غايت ميبايست از كلماتي استعمال كنيم , كه نوشتن آن سهل باشد و يوزرها مبتلا خطا املايي نشوند!

6 . حتي الامكان عدم به كارگيري از خط تيره و اعداد در نام دامنه

منبع: پارسيان هاست